Reviews

Imre Kaptein:

Als je 26 jaar hetzelfde werk doet dan wordt dat een groot deel van je identiteit.
Het is dan lastig om daar afscheid van te nemen, wanneer je op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen.
Ideeën zat maar evenzoveel redenen om het niet te doen.
Mijn prettige ervaring met jou, kwam met name tot uiting, in het feit dat je exact weet wanneer je moet luisteren en mij laten praten en dan op het juiste moment een vraag stelde.
Ondanks dat ik uiteindelijk vaak zelf wel het antwoord wist, hielp het mij ontzettend om af en toe op het juiste spoor terecht te komen.

Door niet gelijk te ver naar een einddoel te kijken heb je me geleerd om de denk processen op te breken in kleine stappen.
Zo wordt het in mijn hoofd een haalbaar doel.

Dat ik tussen de afspraken door al eens een dag werk heb gedaan waar ik alleen maar over fantaseerde is het bewijs.

Dank voor je hulp en je fijne gezelschap.
Heb me vanaf moment 1 vrij gevoeld om mezelf te zijn en me enigszins kwetsbaar op te stellen.
Dat is een groot compliment waard.

Natasha: Voor ik het coachtraject in ging was ik altijd erg druk in mijn hoofd. `'Dingen`' loslaten was erg moeilijk en ik kon nogal eens om niets ontploffen. Tijdens het traject heeft Jeroen mij enorm geholpen om hiermee te leren omgaan. Hiervoor moest ik eerst terug naar mezelf. Dit vond ik aanvankelijk erg lastig. Ook om erover te praten met Jeroen. Uiteindelijk kwam ik tot mezelf en durfde ik (vanwege de goede klik) het één en ander met Jeroen te bespreken. Ook heeft Jeroen mij enorm geholpen door communicatie eerst op jezelf af te spiegelen zodat je er achter komt hoe je naar een ander communiceert. Ik waardeer het coaching traject van Jeroen dan ook als zeer positief

Eric; De coaching is erg prettig geweest en hebben mij enorm aan het denken gezet, k weet nu wat ik wil. Hoewel de uitkomst spannend is en ik nog geen andere baan heb ben ik blij dat ik mijzelf nu de vragen stel en niet pas wanneer ik een carrière achter de rug heb en dan pas de realiteit onder ogen zie.

Jeanette: Jeroen stelt wel heel pittige vragen waar ik echt over na moet denken. Ik heb veel inzicht gekregen waarom/ waardoor ik doe zoals ik doe. Grappig en goed om de diepte in te gaan. De coaching heeft mij veel gebracht niet alleen in mijn werk (waarom ik de coaching eigenlijk ben begonnen) maar ook in privé.