Over Jeroen

 


Het is zaterdagochtend. Ik word alleen wakker in een appartementje dat ik onlangs heb kunnen huren. Ik kijk tegen een lang leeg weekend aan, en ik word er een beetje bang van.
Na een relatie van bijna 25 jaar zijn wij uit elkaar. Ondanks dat ik weet dat het beter is, heb ik moeite om de draad op te pikken. Niks is echt leuk.

Na een tijd lusteloos bankhangen, besluit ik dat het genoeg is geweest. Ik wil meer van mijzelf begrijpen en mijn leven weer vol energie en plezier gaan leiden.
Persoonlijke ontwikkeling heet dat, weet ik nu.


Ik schrijf mij in voor een training "psychologie voor managers". Eerst nog een beetje op afstand van mezelf, daarna heel dichtbij met coachopleidingen bij het Europees instituut.


Stukje bij beetje snap ik mijzelf beter. Ga ik mijn overlevingspatronen en mijn belemmerende overtuigingen zien. Ga ik anders naar relaties kijken en naar gesprekken met collega's. Ben ik steeds sneller in staat om patronen te herkennen en mijzelf te corrigeren. Eerst nog na het gesprek maar steeds vaker al tijdens het gesprek. Ik ga weer genieten van mijn leven, barst van de energie, en ik ontdek bovendien dat ik een ontzettend goede coach ben.Een rustige coach bij wie cliënten zich op hun gemak voelen. Een coach die zijn kwaliteiten en valkuilen heel goed kent. Een coach die weet wanneer te luisteren, en wanneer zich te laten horen. Een coach die kan doorprikken, confronteren en de vinger op de zekere plek leggen. Altijd vanuit harmonie en verbinding, waardoor het veilig is. Als klein ventje vond ik het vroeger namelijk al erg belangrijk dat er geen ruzie was, Dat iedereen het goed met elkaar kon vinden. Ik ben nog steeds erg van de harmonie én ruimdenkend waardoor alles besproken kan worden en ik niet snel ergens iets van vind. En, eerlijk is eerlijk, ik ben ook een coach die een advies geeft als dat nodig is.


Mijn persoonlijke ontwikkeling werd dus ook een zakelijke ontwikkeling. Ik startte mijn eigen coachpraktijk en help jou je eigen richting te vinden te vinden in je leven als je bent geadopteerd/ adoptie ouder bent, net bent gescheiden, vanuit een andere cultuur naar Nederland bent gekomen of bij carrière vragen. Zodat je je weer lekker gaat voelen, je weer zin krijgt om aan de slag te gaan, niet meer in jouw zelfde valkuilen stapt. blaakt van zelfvertrouwen en de toekomst aan kan.


En, o ja. Ik ben inmiddels opnieuw getrouwd, heb 4 kinderen, ben adoptievader en lust geen rode kool.


Klinkt dat alsof wij een match zijn, neem dan contact met mij op en meld je aan voor een coachtraject.

Ben jij bereid om naar jezelf te kijken en durf je de confrontatie met jezelf aan? In een sfeer waarin alles er mag zijn? Ontdek dan hoe ik je kan helpen en neem contact op