Mijn Posts

ALI

Ik kijk sowieso al graag naar muziekprogramma’s maar als coach kijk ik extra graag naar the Voice. Iedere week ben ik weer blij verrast door Ali B.

Gisteren bij de Voice Kids zong een Marokkaanse jongen van, ik dacht pas 12 jaar oud, een prachtig lied. Iedereen was geraakt en Ali bracht weer prachtig onder woorden hoe belangrijk het is voor Marokkaanse kinderen om een positief voorbeeld te krijgen en om je aan iemand op te kunnen trekken. En dat Souffian, de Marokkaanse jongen die zo prachtig zong, dat nu al is. Ali vertelde dat hij zo’n voorbeeld had gevonden in Najib Amali, hoe belangrijk Najib voor hem was om te kunnen geloven wat je als Marokkaanse jongen kunt bereiken. Ali is naar mijn mening inmiddels zelf een voorbeeld geworden en ook voor mij. Vandaar een korte ode aan Ali B namens Jeroen B

Waarom ik Ali een topper vind?

 • durft te zeggen waar het op staat op een respectvolle manier
 • Is op zoek naar wat ons bindt en verbindt daardoor
 • Weet dat iedereen kwetsbaar is en moedigt mensen aan om dat te laten zien omdat dat veel mooier is dan een schil van onechte onkwetsbaarheid
 • Moedigt de kandidaten aan om ok te worden met hun imperfecties. Niemand is immers perfect toch
 • Daarnaast is hij heel goed met taal en tovert hij vaak een lach op mijn gezicht.

Ga daar vooral mee door Ali. Ik word daar heel blij van en vast heel veel anderen.


Om je hersenen fit te houden is het belangrijk om vaak nieuwe dingen te doen die moeite kosten. “Cognitieve reserve” opbouwen noemen ze dat.

Een vlecht maken bij mijn dochter! Nou dat kost mij veel moeite 😀. Maar best aardig gelukt toch?

#nooitteoudomteleren #carrière #scheiden #adoptie #scheidenvanjeroots #reorganisatie #persoonlijkeontwikkeling #coaching #stress

#onthechting


Ochtendgesprek met mijn jongste dochtertje van 3 1/2
Jip: papa? opa Joop is toch mama’s papa?
Ik: ja zeker
Jip: wie is jouw papa?
Ik: nou? Hoe heet mijn papa?
Jip: Opa Co
Jip: Opa Co is toch in de mensen hemel?
Ik: ja zeker
Jip: Mis je hem?
Ik: ja best wel.
Jip: dat hoeft niet hoor, je hebt mij nu!
Mooi hè? Zoveel wijsheid in zo’n klein mensje.
Boekentip: Loslaten van Piet Weisfelt. Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons verhouden tot de dood is vaak heel moeilijk. Maar je verhouden tot de dood is je ook verhouden tot het leven. www.jeroenbeekmancoaching.nl

2 maart 2021

Je wilt het beste voor je kind. Maar doe dat maar eens als je zelf vol emoties zit en amper weet wat je met jezelf aan moet.

Wij weten als geen ander hoe moeilijk dat is maar kunnen je wel helpen. En jouw kind!

Piekfijn kindercoaching en Jeroen Beekman Coaching werken samen. Onze specialisatie? Scheiding!! In de breedste zin van het woord.

info@piekfijnkindercoaching.nl

info@jeroenbeekmancoaching.nl

#scheidenvanjeroots #adoptie #reorganisatie#persoonlijkeontwikkeling #coaching #stress #onthechting

26 februari 2021 “Prettig de confrontatie aangaan met jezelf”
Jeroen Beekman Coaching in het nieuws.
Link naar het artikel:
#(ont)hechting

15 februari 2021

Is het je ook opgevallen? Al die blije gezichten en mensen die je spontaan gedag zeggen?
Dit weekend was een flink portie positieve energie door het heerlijke weer en niet te vergeten het ijs! Top!
En de andere dagen? Hoe zorg je dan voor je dagelijkse portie positieve energie? En ook belangrijk....hoe beperk je je hoeveelheid negatieve energie?
#(ont)hechting

1 februari 2021
Anders leren kijken!
Dit jaar ben ik samen met mijn vrouw begonnen met fotograferen. Camera 📸 gekocht op marktplaats en cursus gevolgd bij Jacqueline van foto Blaauw in Volendam. Echt super leuk. Een onvermijdelijk gevolg is dat ik nu anders kijk naar mijn omgeving. Zag ik eerst slecht weer, zie ik nu opeens mooie luchten....en zo kan ik nog wel even door gaan.
Wat voor mij de overeenkomst is met coachen? Anders leren kijken! Bij coaching vooral anders leren kijken naar jezelf! Wat voor moois zie jij allemaal?
www.jeroenbeekmancoaching.nl Onthechting & Carrière Coaching
#(ont)hechting

Toen ik vorig jaar rond deze tijd dit filmpje aan het opnemen was om te kunnen gebruiken voor een post had ik mij niet kunnen bedenken hoe vaak ik mij dit zelf zou afvragen.
Maar echt hoor er komt een einde aan de donkere tunnel!
#(ont)hechting

1 januari 2021. De start van een nieuw jaar gaat traditioneel gepaard met goede voornemens. Misschien wil je al jaren werk maken van je carrière, wil je de worsteling rond je scheiding achter je laten of wil je moeilijke gesprekken voeren naar aanleiding van je adoptie? Maak werk van je adoptie en neem contact op.

15 november een jaar geleden werd mijn zoon herenigd met zijn biologische ouders en zus. Een prachtig en ontzettend belangrijk moment voor hem, voor zijn ouders, voor zijn zus en natuurlijk ook voor mij.

Adoptie is, wanneer dat met de juiste intenties wordt gedaan, iets moois. Wanneer de biologische ouders op dat moment niet voor hun kindje kunnen zorgen is het heel fijn dat het kindje warmte, liefde en aandacht krijgt.

Maar hoezeer de adoptieouders ook hun best doen, het blijft een wankele basis en zal voor het geadopteerde kind zijn of haar leven lang een ervaring zijn waar ze mee moeten dealen.

Hereniging, het verhaal uit de mond van je ouders horen waarom je bent afgestaan, fysieke herkenning, herkenning van karakters en gewoontes is het begin van de heling. Mijn zoon zegt letterlijk dat hij rustiger is geworden in zijn hoofd en niet meer de hele dag loopt te malen.

Verplaats je nu eens in de situatie van iemand die is geadopteerd. Je kent je ouders niet, je weet niet waarom je bent afgestaan en wat er is gebeurd. Zou je je welkom voelen op deze wereld? Je ben een kwetsbaar wezentje op deze wereld en afhankelijk van eten, drinken en niet te onderschatten liefde en aandacht. In het kindertehuis lig je op een zaal met nog heel veel andere kindertjes en probeert liefde en aandacht te krijgen van een verzorgster die, hoewel ze vreselijk haar best doet, onmogelijk de liefde en aandacht aan de kindjes kan geven die ze nodig hebben. Vervolgens word je door wildvreemde mensen meegenomen naar een ander land, naar een heel andere omgeving met allemaal andere mensen. Hoe zou dat zijn voor een klein kindje? Meestal kunnen ze het zich niet meer bewust herinneren maar ik kan mij wel voorstellen dat dit niet de meest gewenste en veilige ervaring is voor kleine kindjes. Keer nu maar weer terug in de realiteit maar probeer je eens in te denken wat dit met jou zou hebben gedaan. Zou je anders in het leven staan?

Dat je ouders ongelofelijk belangrijk zijn voor het leggen van een stabiele, veilige basis en dat je ze, of je nu wel of geen contact hebt, je leven lang meedraagt, wordt steeds meer bekend. Hoe beter je jouw ouders kent hoe beter je daarom jezelf kunt begrijpen.

In mijn coaching gebruik ik dit door na te gaan waar de oorsprong van de coachvraag ligt. Het zal je niet verbazen dat dit vaak al bij de opvoeding begint.

#(ont)hechting #scheidenvanjeroots #adoptie #reorganisatie #persoonlijkeontwikkeling #coaching #stress

23 oktober 2020

Wat doe jij waardoor je NIET krijgt wat je zo graag wil? Dit was de zin waarmee één van de coach trainingen begon. Het duurde toen best een tijdje voor ik de betekenis van deze zin in zag. Hoe kun je nou actief iets NIET doen?

In eerste instantie voelde ik weerstand zo van “hallo... ik heb toch ook niet alles in de hand!”

Maar nadat ik mijn primaire gevoel had laten bezinken voelde ik steeds meer de waarde van deze zin. Want nee ik heb niet alles in de hand, maar wel veel! Als ik op het punt sta om te gaan klagen denk ik er even aan. Meestal betekent dat een inwendige glimlach....

Wat roept deze zin bij jou op?

info@jeroenbeekmancoaching.nl

www.jeroenbeekmancoaching.nl

#(ont)hechting #scheidenvanjeroots #adoptie #reorganisatie #persoonlijkeontwikkeling #coaching #stress

16 oktober 2020

Jaja mijn nieuwe logo is een feit. Heel blij mee!

Als je begint met je bedrijf of praktijk wil je alles zelf doen. Natuurlijk omdat je kosten wil besparen maar ook omdat je denkt dat je alles kan.

Ellen, mijn vrouw, pakte dat vanaf het begin meteen veel professioneler aan en schakelde professionals in. Met navenant resultaat.

Hoewel ik blij was met mijn “oude logo”, zelf het stuur pakken, met je eigen kleur, naar je eigen licht, zag ik toch het verschil met Ellen haar logo.

Less is More zei Sabine van Oink Oink producties en vertaalde “het stuur pakken, met je eigen kleur naar je eigen licht” in een super strak kompas.

Omdat Ellen/ Piekfijnkindercoaching en ik samenwerken op OntHechting Coaching oftewel “scheiden in de breedste zin van het woord” is het belangrijk dat dit ook in de uiting herkenbaar is. Zeg nou zelf: goed gelukt toch? En Jacqueline Slikkerveer dank voor het brainstormen op een winderig terras. OntHechting Coaching, scheiden in de breedste zin van het woord. Dat dekt de lading. Natuurlijk blijf ik ook carrière coach. Stiekem speelt OntHechting in je carrière ook vaak een rol maar dat is niet voor nu.

#(ont)hechting #scheidenvanjeroots #adoptie #reorganisatie #persoonlijkeontwikkeling #coaching #stress

1 oktober 2020

Wat ben je groot geworden.


Vanavond was weer de beste zangers. Dit keer met Stef Bos centraal. Mijn favoriete programma van de week met heerlijke muziek en gasten die hun emotie durven tonen. Het deed mij herinneren aan een uitspraak van Stef Bos in De Wereld Draait Door. Alweer een tijd geleden. Hij zei:

“Als je jezelf wilt leren kennen leer dan je ouders kennen”. Een mooie uitspraak en een waarheid als een koe wat mij betreft.

Wat een geluk heb ik dan dat mijn moeder haar memoires in een boek heeft opgetekend. Een waardevol boek wat mij anders naar mijn moeder laat kijken, een fantastisch mens, maar ook naar mijzelf. Want welke relatie je ook met je ouders hebt, je draagt ze je hele leven met je mee.

Dus als het nog kan leer je ouders (opnieuw) kennen. Dat zal je veel leren over jezelf.

Lieve moeder, bedankt! Voor je openheid en je lef om je memoires op te schrijven.

#(ont)hechting #scheidenvanjeroots #adoptie #reorganisatie #persoonlijkeontwikkeling #coaching #stress #debestezangers

26 sept 2020

O, O, Amygdala

Naast de technische revolutie is de kennis van onze hersenen een tweede revolutie die zich parallel afspeelt.

Als coach ben ik daar zeer in geïnteresseerd en probeer ik alles wat mogelijk is over het brein te weten te komen.

Deze week organiseerde het NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches) een eerste van twee webinars over de totstandkoming van emoties. Het webinar werd gegeven door neuropsycholoog Gregory Sprenger.

Zo ben ik weer meer te weten gekomen over de Amygdala.

Dat de Amygdala:

 • een evolutionair oud deel van onze hersenen is welke ook bij veel dieren aanwezig is
 • verantwoordelijk is voor veel van ons onbewust handelen (ook stress)
 • je door training de Amygdala min of meer kan omzeilen.

wist ik maar dat:

 • de Amygdala verder te ontleden is in meerdere delen
 • deze delen betrokken zijn bij verschillende processen
 • hoe die processen precies in zijn werk gaan.

wist ik niet.

Super interessant.

Wat ik geleerd heb? Veel gedrag leren wij onbewust aan door onze ervaringen. Goed gedrag maar ook onbewust minder effectief gedrag.

Het goede nieuws? Dit gedrag kun je veranderen.

Het minder goede nieuws? 😊 Het kost moeite want oud gedrag is hardnekkig.

Het zal je vast niet verbazen dat de Amygdala daar voor een groot deel verantwoordelijk voor is.

Ik ben benieuwd naar je reactie. Mail je reactie naar info@jeroenbeekmancoaching.nl

#coaching #(ont)hechting #scheidenindebreedstezinvanhetwoord #reorganisatie #adoptie #scheidenvanjeroots

16 sept 2020

Meester Jeroen! Vandaag heb ik met de Ajax foundation en Abn Amro foundation Life Skills & Clinics verzorgd op een basisschool in Amsterdam. Naast lekker voetballen en sporten krijgen de kinderen les in de onderwerpen “gezond en fit”, “slim on-line” en “sparen loont”. Respect voor elkaar, plezier, samenwerken en discipline staan daarbij centraal.

Ik heb de les “gezond en fit “ gegeven. Superleuk om te doen. Respect voor alle onderwijzers want ik ben kapot 😃 #Ajax #AbnAmro #lifeskillsandclinics

22 mei 2020 Nu je noodgedwongen thuis zit realiseer je je dat hetgeen wat je onderbewust al wist onvermijdelijk is geworden. Je hebt het ook al tegen elkaar uitgesproken. Jullie gaan scheiden. Scheiden is een donkere periode in je leven maar hoe je uit elkaar gaat maakt wezenlijk verschil. Hoe beter je met de situatie omgaat hoe beter dat ook voor je kinderen is. Daar heb jezelf een groot aandeel in. Ik kan je helpen. Wil je weten hoe? Neem dan contact op.

4 mei 2020

Memento Mori Vandaag is het dodenherdenking. Hoewel ik zelf geen mensen ken die in de oorlog zijn omgekomen vind ik dit toch altijd een indrukwekkende dag. Ik denk dan aan de verhalen die mijn vader over de oorlog vertelde en aan mijn dierbaren die mij zijn ontvallen. Zo kom ik op een rouwverwerkingsoefening die ik tijdens mijn coachopleiding heb geleerd. Deze oefening wil ik je niet onthouden. Probeer maar eens. Het zal je goed doen. Zoek een plek waar je alleen bent en rustig de oefening kan doen. Zet een stoel neer en ga zelf in een stoel daartegenover zitten. Beeld je diegene in die je mist en doe net alsof die tegenover je zit. Vertel dan diegene hard op waarom je zo blij bent dat je haar of hem hebt gekend. En waar je diegene voor wilt bedanken, wat je van ze geleerd hebt, wat ze je hebben meegegeven en........en laat de tranen maar komen. Het neemt je gemis niet weg maar maakt je wel heel blij dat je diegene hebt gekend en werkt helend. Want zeg nou zelf, als je van tevoren wist hoe pijn het doet om haar of hem te missen....had je haar of hem dan niet gekend willen hebben? .........?

11 april 2020 Van Coach naar Kapper Nu het met coachen wat rustiger is heb ik tijd om mijn talenten te ontdekken. Met dank aan Hairtrends voor de strakke instructievideo is het resultaat verbluffend goed!

7 april 2020 Zelfreflectie Gisteren vroeg mijn zoon: “wat is dat eigenlijk zelfreflectie?” Als antwoord heb ik een actueel voorbeeld gegeven wat vast herkenbaar is. Nu we verplicht thuis zijn zul je je vast wel eens ergeren. Aan je vader, je moeder, je broer, je zus, je kinderen? Reageer je dan geïrriteerd naar ze of vraag je jezelf af waar dat geïrriteerde gevoel vandaan komt? Als je het laatste doet is dat een vorm van zelfreflectie! Ben benieuwd naar je bevindingen. Welk deel van de irritatie ligt bij jezelf? hashtag#coaching hashtag#scheiden hashtag#ikblijfthuis hashtag#crisis

25 maart 2020 Wil je een luisterend oor in deze uitzonderlijke tijd? Gisteren mocht ik met mijn vrouw meekijken met een webinar van het Ministerie van Defensie. Deze webinar was bedoeld voor zorg professionals. Defensie professionals deelden ervaringen en tips hoe zij in crisis situaties werken en hoe zij met heftige stress en overweldigende omstandigheden omgaan. 3 dingen die ik graag wil delen: 1. Stress kun je bij jezelf vaak niet registreren. Een ander kan dat wel. 2. Belangrijk dat je je gevoelens regelmatig bij iemand kwijt kan. 3. Het is OK om je niet OK te voelen. Geniaal in haar eenvoud maar zeer effectief is het buddysysteem, wat al lang wordt toegepast bij defensie. Iemand die op jou let en bij wie jij je gevoelens kunt uiten en andersom. Mocht je nu geen buddy thuis hebben en toch een half uurtje een luisterend oor willen? Meld je dan aan op info@jeroenbeekmancoaching.nl Uiteraard gratis! hashtag#coaching hashtag#coronacrisis hashtag#samendoordecrisis

Coachen op afstand. De Corona crisis vereist een andere aanpak. Het is even wennen maar coachen via telefoon en facetime gaat uiteindelijk prima. hashtag#coachen hashtag#coronacrisis hashtag#scheiden hashtag#persoonlijkeontwikkeling

13 maar 2020 Scheiden en stress zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch is de manier waarop stress ervaren wordt voor iedereen verschillend. Hoe komt het dat een ander ogenschijnlijk beter met stress om kan gaan dan jij? Hoe komt het dat de één makkelijk een nieuwe weg in slaat terwijl jij in het verlies blijft hangen? Er is veel literatuur beschikbaar en ook op internet is veel te vinden over stress en scheiden. Richten de neuropsychologen zich op wat er in de hersenen gebeurt en hoe je weerbaarder kunt worden tegen stress, richten de psychologen zich op het psychologisch fundament wat je vanaf je jeugd hebt opgebouwd en de moderne stressoren die dit psychologisch fundament raken en je stresssysteem “aan” zetten. Al deze informatie heb ik verwerkt in een laagdrempelige workshop waarin jij beter met stress leert omgaan. In verband met de huidige Coronacrisis is de datum nog onzeker. Stuur een mail naar info@jeroenbeekmancoaching.nl en ik hou je op de hoogte. Tot snel! hashtag#coach hashtag#stress hashtag#persoonlijkeontwikkeling hashtag#scheiden hashtag#reorganisatie

9 maart 2020 Persoonlijke ontwikkelingscoach bij scheidingssituaties. Ik leg het uit! Echtscheiding, echtscheiding van ouders, gescheiden worden van familie en cultuur door emigratie naar een ander land, gescheiden worden van contact met ouders en familie door een conflict, gescheiden worden van je geboorteland en biologische familie door adoptie, gescheiden worden van het bedrijf waar je werkt door een reorganisatie, gescheiden worden van een dierbare door overlijden: allemaal voorbeelden van scheiding met een impact die vaak vele jaren later nog een rol speelt. Wanneer inzicht komt in wat de scheiding heeft betekent, welke patronen zijn aangeleerd om de pijn die de scheiding heeft veroorzaakt te vermijden, is de weg vrij voor het aanpassen van gedrag en patronen die niet effectief zijn. Wanneer dat lukt komt er enorm veel energie vrij en zie ik soms letterlijk een last van cliënten afvallen. Daarom vind ik het zo cool om te coachen op het thema scheiden. Ik heb er nog niet echt een goed woord voor en daarom noem ik mijzelf persoonlijke ontwikkelingscoach bij scheidingssituaties. hashtag#scheiden hashtag#persoonlijkeontwikkeling hashtag#coaching

11 februari 2020 Na al mijn filosofische gebrabbel kwam mijn zoon met dit boek. Hij had het gelezen en vond het wel wat voor mij. Het taalgebruik is wel wat te modern maar de boodschap is helder. Maak je niet overal druk om en kies de dingen die voor jou belangrijk zijn en invloed op hebt. Maak je daar druk over. In management taal "pick your battles". Met een paar mooie voorbeelden adviseert Mark Manson ons ook om nog eens goed naar onze waarden te kijken die wij nastreven en de meetlat die we daarbij hanteren om ons succes te meten. Dat kan een wereld van verschil maken in de hoeveelheid stress en geluk die je ervaart. Toch wel cool dat mijn zoon dit soort boeken leest. :-) #kijkeensgoednaarjezelf #persoonlijkeontwikkeling #scheiden #coaching

5 februari 2020

2 september 2019 Slecht weer bestaat niet!

Mijn broer zegt altijd ”slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”. Natuurlijk verdient deze opmerking enige nuance maar in de kern ben ik het roerend met hem eens. Wat voor weer het ook is, buiten doet iets met mij. Afgelopen weekend bijvoorbeeld was weer een prachtige weekend voor een coachsessie op het strand. Altijd weer bijzonder hoe de combinatie van beweging en natuur voor ontspanning zorgt waardoor, in dit geval John (fictieve naam), makkelijker bij het antwoord op zijn coachvraag kwam. Ook ontdekken wat de natuur met je doet? Meld je aan via info@jeroenbeekmancoaching.nl voor een gratis persoonlijke coachsessies. Hele maand september geldig. Tot snel.
23 juni 219
Neurocoaching en stressreductie Zaterdag heb ik het college Neurocoaching voor coaches van David Coenen gevolgd. Wat een inspirerende spreker wie op basis van wetenschappelijk onderzoek en indrukwekkende hersenscans het effect van coachingtechnieken, positieve psychologie, mindfullness en ontspanning aantoont. Een paar belangrijke punten die ik heb opgepikt wil ik graag met jullie delen: -Ons brein krijgt elke dag zo’n 34 gigabyte en 11 miljoen stimuli per seconde te verwerken. -60% van werkend Nederland ervaart stress. -Langdurige stress kan hersenschade veroorzaken. -Gelukkig is ons brein plastisch waardoor ons brein hier meestal van kan herstellen. -Op de juiste manier ontspannen kan veel stress wegnemen. -Een ontspannende ademhaling van 6 seconden heeft hetzelfde effect op ons brein als een meditatie van 50 minuten. -Tijdens je slaap herhaalt je brein 15 tot 20 keer de indrukken die je de laatste 30 minuten hebt opgedaan. Je kunt je vast indenken wat een goeie horrorfilm met je doet vlak voor je naar bed gaat. 1 van de 5 pauzeregels van het brein om ontspanning in je dag in te bouwen is om 10 minuten helemaal niets te doen. Meer weten? Voel je welkom om mij te benaderen en stuur een mail naar info@jeroenbeekmancoaching.nl of een bericht via linkedin.

18 mei 2019:

Help mee ALS de wereld uit te trappen. Na de Ice Bucket Challenge in 2014 is de bekendheid van de slopende spierziekte ALS enorm toegenomen. Wist je dat vele vrijwilligers zich nog steeds inzetten om geld in te zamelen voor de bestrijding van ALS. Helaas is dit nog steeds nodig. Op 29 mei is weer de Tour du ALS. Vele kanjers beklimmen de Mont Ventoux op de fiets of lopend. Deze kanjers kun je sponsoren https://tourduals.nl/. Wist je dat je ook de vrijwilligers die dit alles mogelijk maken kunt sponsoren? https://lnkd.in/eaK8eJW Dit jaar klim ik niet op de fiets maar stel ik 3 volledige coachtrajecten beschikbaar voor €250 per traject. Het volledige bedrag komt ten goede aan een TourduALS deelnemer/ vrijwilliger naar keuze. Zorg dat je er snel bij bent en meld je aan op info@jeroenbeekmancoaching.nl of stuur mij een bericht via linkedin. #tourduals

3 maart 2019

Coaching werkt! Wie met coaching in aanraking is geweest weet dat coaching werkt. Of je nu net begint of je carrière al ver gevorderd is. Of je nog onder aan de ladder staat of in de top van het bedrijfsleven werkt! Coaching helpt om het beste uit jezelf te halen. Zowel in werk als privé. Om op wetenschappelijke wijze aan te tonen dat Coaching werkt heeft de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches) de Coaching Monitor ontwikkeld. Ook ik gebruik de Coaching Monitor om op een zo effectief mogelijke manier te coachen. Geheel geanonimiseerd lever ik zo tevens een bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek. #https://lnkd.in/dnUBa58 #www.NOBCO.nl

1 januari 2019

Vandaag is er in de media veel aandacht voor burn-out en burn-out gerelateerde klachten. Deze klachten komen in toenemende mate voor. Vooral bij mensen met een vaste aanstelling. Wil je je ook prettiger voelen in je werk en privé? Burn-out klachten zijn te voorkomen. Meer weten? Info@jeroenbeekmancoaching.nl